En blogg kan stärka ditt varumärke!

Digital närvaro i form av en blogg stärker ditt varumärke, driver trafik till din webbplats vilket i slutändan genererar fler kunder. En företagsblogg med relevant och inspirerande innehåll blir en plattform där du kan bjuda på din kunskap till dina befintliga och potentiella kunder.

Varför blogg med redaktionellt innehåll? 

  1. Ju mer redaktionellt innehåll din sida har – ju högre upp i Googles ranking! En blogg underlättar att hamna högt upp på rankingen över sökord som berör just din bransch.
  1. Här får ditt företag chans att visa vad ni kan och verkligen bygga en relation med kunden. Du blir experten och det är till din hemsida eller blogg man vänder sig om man letar efter något. När kunden gillar dig är chansen stor att de kommer välja dig och dina produkter igen och igen och igen och igen…
  1. Det handlar om kvalitet och inte kvantitet. Oavsett hur många sociala kanaler ditt företag syns i måste du ha något vettigt att berätta om. Bloggen hjälper till att driva trafik till din hemsida och bloggtexterna kan återanvändas till både sociala kanaler och nyhetsbrev.

Läs mer i Forbes eller kontakta mig om du är intresserad av en blogg!

Comments are closed.