Om Maria på BonBon

Strategier/projektledning/redaktörskap

Jag kan hjälpa dig att se över riktlinjerna och strategierna kring din kommunikation och marknadsföring och jag arbetar gärna som operativ projektledare och/eller redaktör för dina content projekt.

Content Manager, Social Media Manager, Brand Manager, CMS, RSS, CRM, Twitter, Facebook, LinkedIn, Snapchat, Pinterest, Instagram… Det är många ord och uttryck som cirkulerar och det är inte helt enkelt att ha koll på allt. Speciellt inte om företaget är lite mindre och fullt fokus behövs i verksamheten. Behöver du någon på plats ute på ditt företag som tar hand om de digitala marknadsfrågorna? Jag arbetar gärna med kommunikation, marknad, reklam och PR på konsultbasis.

Kontakta mig om du är intresserad av att anlita mig som redaktör eller projektledare för små eller stora projekt.

Produktion av content

Självklart hjälper jag dig att ta fram det innehåll du behöver. Annonser till sociala media? Intervju och text för hemsidor? Artiklar och reportage till nyhetsbrev, tidningar och magasin? Jag kan ta hand om hela produktioner eller göra delar av den.

Hör av dig så berättar jag mer!

Guldkant

Som egen företagare är det en förutsättning att kunna anpassa sig till olika situationer. Ungefär som en kameleont. Man behöver vara lyhörd och ständigt lära sig nya saker. Jag är i grunden Art Director men arbetar till större delen av min tid som projektledare. Men jag behärskar också en hel radda andra saker…

  • skriva kommunikativa texter på svenska och engelska
  • layout och original
  • uppdatera hemsidor
  • filma och fota
  • arrangera event och föreläsa

Att jag brinner för redaktionell kommunikation och PR är ingen nyhet. Det har jag gjort i mer än 15 år. Jag tror helt enkelt att ett utifrån-och-in-perspektiv är att föredra. Vad tycker din kund är intressant? Hur kan du bygga en god relation med din kund och samtidigt fylla ditt varumärke med innehåll och mervärde?

Min långa erfarenhet i kombination med nytänkande idéer och ett brett kontaktnät ger dig de bästa förutsättningar att lyckas med din content marketing. Och det är resultatet som är det viktigaste. Både för dig och för mig. Jag tror att du som kund värdesätter expertkunskap inom content, PR och reklam när du letar efter ett byråsamarbete eller en konsultlösning.

Hör av dig så berättar jag gärna mer!